Fassat Circulaire Gevels & Tegels

๐—ก๐—ผ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฆ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐˜€ ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—ป

๐—ก๐—ผ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฆ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐˜€ ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—ป

๐๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ ๐ฆ๐จ๐ง๐ญ๐š๐ ๐ž๐ฌ๐ฒ๐ฌ๐ญ๐ž๐ž๐ฆ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—น

We zijn trots om de nieuwste toevoeging aan ons assortiment te presenteren: ๐—ก๐—ผ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฆ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐˜€ ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—ป.

Natuur leistenen die ๐—บ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต worden bevestigd met behulp van speciaal ontwikkelde ๐—ฎ๐—น๐˜‚๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ถ๐˜‚๐—บ ๐—ฟ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—น๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐—ต๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป!

Het systeem is door elke timmerman te monteren. Een vakopleiding tot leisteenverwerker is niet nodig. Het materiaal om de leistenen op maat te knippen kunnen we er bij leveren. Gaten boren is niet nodig!

๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ ๐—ธ๐—ถ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ป?

๐—ฉ๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป: Leisteen is al eeuwenlang het favoriete materiaal voor indrukwekkende gebouwen zoals kerken en kastelen. Nu herontdekt door moderne architecten, bewijst leisteen dat het een tijdloos bouwmateriaal is dat naadloos aansluit bij zowel historische restauraties als eigentijdse nieuwbouw.

๐——๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜‡๐—ฎ๐—ฎ๐—บ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ:Met een minimale levensduur van 80 jaar en een aanzienlijk lagere CO2-uitstoot dan andere bouwmaterialen, is leisteen de perfecte keuze voor duurzame en circulaire bouwprojecten.

๐—ข๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐˜€๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ด: Dit natuurproduct is niet alleen prachtig om te zien, maar ook volledig onderhoudsvrij, onbrandbaar en bestand tegen alle weersomstandigheden โ€“ van vorst tot UV-straling.

๐—ฉ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐—ถ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ: Onze leistenen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen (60x30, 50x25, en 40x20) en bieden een breed scala aan kleuren en vormen, wat architecten en ontwerpers maximale vrijheid geeft om unieke, representatieve bouwwerken te creรซren.

๐—˜๐—ฒ๐—ป๐˜ƒ๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ:Dankzij het innovatieve gebruik van aluminium regels en speciale leisteenhaken is de installatie niet alleen sneller, maar ook veiliger en efficiรซnter.

๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐˜„๐—ถ๐—ฒ?
Of je nu een architect, aannemer of vastgoedontwikkelaar bent, deze leistenen zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, duurzame en innovatieve oplossing voor gevelbekleding.

Ze combineren de natuurlijke schoonheid van leisteen met moderne technologie voor een resultaat dat zowel indrukwekkend als betrouwbaar is.

๐—•๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜€๐˜, ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ป๐—ฎ๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ!
Klaar om je project naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking.